Just nu 20% rabatt på lackering av köksluckor!
Just nu 20% rabatt på lackering av köksluckor!

Övrigt lackering

Vi piffar upp dina gamla garderober eller innedörrar.

Övrigt lackering

Vi lackerar inte bara kök och köksluckor utan även garderober, innedörrar, designmöbler, nytillverkade snickerier, ytterdörrar och mycket mer.

Innedörrar

Innerdörrar kan vara väldigt billigt att köpa nya om man har standardmått på sina dörrar. Men har man äldre dörrar så är omlackering ett bra alternativ och kanske det enda. Nyköp för ofta med sig även byta av karm och allt extrajobb det innebär.

Vi lackerar de flesta sorters dörrar men vi reserverar oss mot spegeldörrar i furu då de väldigt lätt spricker i fogarna.

Garderober

Garderober är ofta platsbyggda och därför svåra att byta ut. Ett billigt och smart alternativ är att lackera om garderobsdörrarna. Vi lackerar nästan alla sorters och de lackeras likt köksluckor på båda sidor.

Designmöbler och nytillverkade möbler

Möbler är något vi lackerar mycket till olika snickerier och andra företag. Men även privatpersoner är välkomna med sina möbler till oss.

Idag är det ofta billigare att köpa nya möbler då det är ganska arbetskrävande att lackera om sådant med möbler med affektionsvärde eller designvärde är nästan alltid värt det.

Exempel på möbler vi ofta lackerar är Lilla Åland, Sjuan, Myran, Ellips & Super Ellipsbord.

Övrigt lackering

Något du undrar över? Hör av dig!

Kontakta oss