Just nu 20% rabatt på lackering av köksluckor!
Just nu 20% rabatt på lackering av köksluckor!

Måla om sjuan stol

Vi fixar till och målar om dina sjuanstolar

Laura V
Laura V
2023-04-01
Super professional work! I recommend it 100%, my kitchen doors look like new ones and super good price!
Nina L
Nina L
2022-10-31
Lämnade in äldre luckor. Blev fantastiskt fint resultat. Professionellt, svarar snabbt på mejl m.m Så nöjd!
Henrik Nilsson
Henrik Nilsson
2022-09-23
Bra kvalitet på arbetet. Tydlig prisbild och höll den lovade tiden. Är mycket nöjd, om liknande behov uppstår kommer jag garanterat vända mig hit igen
Kenth Eriksson
Kenth Eriksson
2022-09-15
Mycket bra, snabb, prisvärd service. Jätte fint resultat på köksluckor och lådor. Stort rekommenderas
Henrik Steéde
Henrik Steéde
2022-06-26
Bra jobb till bra pris.
Carro
Carro
2021-11-09
Lämnade in köksluckor i riktigt dåligt skick och fick tillbaka dom som nya för bra pris. Svarar snabbt på mail och är mycket professionella. Jag kan verkligen rekommendera Arendala!
The Wedgwood
The Wedgwood
2021-10-14
Lämnade in 20+ köksluckor/lådor som slipades och lackerades, mycket bra resultat och för ett bra pris! Rekommenderar starkt!

Måla och lackera om sjuan stol

Vi lackerar och målar om dina sjuanstolar så att de blir som nya, fast ännu bättre då vi använder en två-komponentsfärg som håller och står emot slitage bättre än orginalfärgen.

Måla om sjuan och håll liv i en stilikon

Formgiven av Arne Jacobsen år 1955. Sjuan stolen finns i många olika utförande och varianter, allt från målade i snygga och moderna färgkulörer , till fanér av olika trädslag. Sjuan en av de överlägset mest sålda stolarna i Fritz Hansens möbelutgivning någonsin.

Sjuan, eller 3107, har med sina fem miljoner tillverkade stolar gjort sig mer än väl behörig bland klassikerna. Precis som för 60 år sedan känns stolen lika innovativ idag och populariteten bara ökar.

Den visionära Arne Jacobsen utnyttjade möjligheterna inom laminering till att uppnå ett perfekt resultat, som gav stolen dess ikoniska form. En Sjuan-stol blir aldrig omodern och passar i alla hem och vid alla tillfällen.

Stolen är som sagt en ikon, en ikon som bör bevaras för framtiden. Så håll liv i denna stilikon genom att måla om stolarna och få de som nya – fast lite bättre.

Lackering sjuan stol

Lackering sjuan stol

En äkta klassiker

Sjuanstolen är en riktig klassiker, formgiven år 1955 av Arne Jacobsen, och som finns i flera olika utföranden och höjder. Visades första gången på utställningen H55 i Helsingborg. Tillverkad av ett så kallat skal av flera lager skiktlimmat trä vilket ger stolen sin unika kvalité och hållbarhet, för att i tala om den sköna komforten med svikt i ryggstödet.

Finns både med förkromade eller lackerade ben i olika färger. Varje stol har ett unikt nummer som kan registreras på Fritz Hansens hemsida som gör att stolen får hela 10 års garanti.

Designstol värd att bevaras

Vi har målat om och lackerar hundratals sjuan-stolar genom åren med väldigt många nöjda kunder. Sjuanstolen är helt enkelt en designstol värd att bevaras och hållas efter.

Vi kan lackera om stolarna i den kulör du önskar.

måla om sjuan stol

Måla om sjuan stol

Kontakta oss för att måla om dina sjuan stolar!

    Vi erbjuder alltid kostnadsfri offert!

    KLICKA HÄR