Just nu 20% rabatt på lackering av köksluckor!
Just nu 20% rabatt på lackering av köksluckor!

Frågar och svar

Vilken färg använder ni?

Vi använder oss av 2 komponents lack till våra arbeten då vi anser att vattenbaserad färg inte är lika hållfast och reptåligt. När det gäller kulörer så använder vi oss ut av NCS kartan. (tex. S-0502-Y eller S-2020-R30B för att ge något exempel) Vi har givetvis färgkartor så vi kan hjälpa er ta fram en kulör. Det finns ca 2000 kulörer i NCS systemet.

Hur får jag reda på ett fast pris?

När ni kontaktar oss för att få ett pris är det ett par saker vi behöver få reda på.
– Vi skiljer på lucka/grytlåda (max 112cm) högskåp (över 112cm) och besticklåda. Räkna ihop hur många luckor/grytlådor, högskåp och lådor ni har totalt.
– Vi behöver även få veta om ert kök är helt slätt eller så kallade spegelluckor(luckor med ram eller list) Vi behöver även veta om luckorna idag är orginal/fabriksmålat, penselmålat eller träluckor/klarlackade. Och vilken färg ni vill ha på era luckor.

Vilka garantier har ni?

Vi har två års garanti på arbetet vi utför. Detta gäller inte underliggande eller dolda fel t ex gamla lagningar.

Hur lång tid tar det?

Normalt sett tar våra arbeten ca 5-7 arbetsdagar.

Hur rengör jag mina luckor efter ni målat dom?

Som med annat som är lackerat så är det viktigt att inte använda saker som repar luckorna, eftersom slipmedel i rengöringsmedel med tiden mattar ner färgen.

Måste man hämta och lämna sakerna själva?

Nej vi kan stå för både för hämtning och leverans samt demontering och montering av ert kök. Det finns även släp att låna om man vill spara en slant och köra sakerna själv.

Måste man montera bort handtag och gångjärn?

Allt som inte skall målas måste plockas bort. Det går att måla gångjärnen och det blir oftast snyggare om dom är lite bruna och ärgade.

Får man dra nytta av ROT-avdrag när man lackerar om sitt kök?

Nej ROT gäller inte vid lackering som utförs på annan plats än hemmet.

Något du undrar över? Hör av dig!

Kontakta oss