Utbytesluckor till ditt kök

Förnya ditt kök med nya köksluckor

Utbytesluckor till ditt kök – enkelt, billigt och snyggt på samma gång!

Fundera du på att byta ut ditt kök? Men tycker det blir lite väl kostsamt? Då kan kan vi rekommendera våra köksluckor som är måttanpassade efter dina befintliga köksstommar och monteras med dämpade gångjärn och nya handtag.

Utbytesluckor har många fördelar

Om man inte vill byta ut hela sitt kök kan man nöja sig med att bara byta ut sina köksluckor. Köksluckorna måttanpassas efter dina befintliga köksstommar och monteras med dämpade gångjärn och nya handtag.

Vi saluför normalt sett endast lackerade MDF luckor i ett fåtal utförande och därför kan vi hålla nere priserna till något som kan vara Sveriges bästa priser.

Fördelarna med MDF luckor är många. Det går alltid att lackera om dom om man så önskar. Och eftersom dom är frästa ur ett stycke så är där inga skarvar som kan spricka efter lackering som kan göra på så kallade spegelluckor

Vi står för en helhetslösning där vi kommer hem och mäter köket, lackerar det i valfri NCS kulör och monterar upp det med dämpande gångjärn och nya handtag.

Givetvis kan vi sälja bara luckor och mätning om man känner sig händig och vill montera själva.

 

Priset för ett kök varierar ju helt beroende på vad man vill ha utfört och vilken lucka man väljer. Men ett kök kan kosta så lite som 10.000kr (baserat på 1 högskåp 14luckor och 6 lådor hämtat på vår firma.)  Vill man ha en helhetslösning ligger samma  kök på ca 16.000kr inkl moms. (inkl mätning, transport och montering.)

 

 

 

 

Utbytesluckor kök

Utbytesluckor kök

MDF

Onyx - Utbyteslycka

Onyx – Utbyteslycka

Onyx

Dövad – Utbyteslycka

Dövad – Utbyteslycka

Dövad

Postform – Utbyteslycka

Postform – Utbyteslycka

Postform

Postform – Utbyteslycka

Postform R6 – Utbyteslycka

Postform R6

Koster – Utbyteslycka

Koster

Koster antik – Utbyteslycka

Koster antik – Utbyteslycka

Koster antik

Gotland antik – Utbyteslycka

Gotland antik – Utbyteslycka

Gotland antik

Något du undrar över? Hör av dig!

Kontakta oss